SÜTEMÉNYEINK

Az ischlerrel kezdődött minden…vagyis azt sütöttük meg először. Aztán rádöbbenve arra az egyszerű tényre, hogy márpedig nem is olyan bonyolult dolog, kedvet kaptunk ahhoz, hogy még több dolgot kisüssünk. Így szüntettük meg régi, kissé drága, és már-már megunt cukrásztermékeinket és helyükre édes, ennivaló, saját készítésű (Witzl), naponta változó kínálatú süteményeket csempésztünk.

S ahogy már jó néhányan bátorkodtak kérdezni, így írásban is közhírré tétetjük, hogy szívesen vállaljuk sütemények, torták készítését 4 szeletestől a csillagos égig, előzetes rendeléssel.
Mi garantáljuk, ha nem is pont olyan cukrászati csoda – eljön egyszer az is :) - de legalább olyan finom – ha nem finomabb – torta, sütemény születik sütőnk falai és kezeink között, melyek mindig friss, minőségi alapanyagokból készülnek, friss gyümölcsökből és időben érkeznek!

A torták, sütemények, illetve az üzletben vásárolt nagyobb mennyiségű sütemények, az elvitelre vásárolt sütemények szép kártyával, valamint bankkártyával nem egyenlíthetőek ki, azok megvásárlását csak készpénzben tudjuk elfogadni! Megértésüket köszönjük!

Íme az egyre bővülő kínálat: