KÁVÉ

Büfé részlegünkben igazi olasz, Caffe L'Antico kávét kínálunk, mely érdekessége és különlegessége abban rejlik, hogy a kávékeverék 80%-ban arabica, 20%-ban pedig robusta, melyből finom, lágy, krémes felületű, ugyanakkor markáns ízű espresso és capuccino készíthető. Forró tej, és tejhab, vagy esetleg méz, csokoládészirup hozzáadásával olyan kávékülönlegességek nyerhetőek, melyek élvezetesebbé teszik a munkás hétköznapokat, az ebédközi pihenéseket és a desszerteket.
A kávészemek frissen, helyben kerülnek őrlésre, így zamatukat, aromájukat nem veszítik el, a finomőrlés pedig biztosítja, hogy a kávé kellőképpen sűrű, ugyanakkor mégis krémszerű legyen.


Kínálatunkban megtalálható a sima espresso, a krémes tejhabos cappucino, az egyszerű tejeskávé, azaz a latte, a többrétegű latte macchiato, a mézes melange, valamint az ínyenckenek szívesen elkészítjük a csokiszirupos mocha-t, vagy akár az espresso con panna-t.


Ha ráér, jó időben akár kint a teraszon, ha éppen esik, akár bent az üzletben is elfogyaszthatja kávéitalát, de amennyiben mégis el szeretné vinni, mert siet, természetesen azt is megoldjuk!