RÓLUNK

Cégünk évek óta foglalkozik melegkonyhás étkeztetéssel, s olyan szakemberekkel dolgozik, akik az évtizedek alatt megfelelő gyakorlatra tettek szert a vendéglátás területén. Jelenleg két másik gyorséttermet üzemeltetünk Budapest XIII. kerületeiben.


A jelenlegi, DEPO területén lévő éttermet és büfét az idei év áprilisában vettük át.
Mivel a korábbi üzemeltető nem sokat törődött az étterem belső lelkével, ezért a DEPO Logisztikai Kft-vel közösen a büfé és étterem részlegén, valamint a konyhára teljes körűen kiterjedően átalakítást hajtottunk végre.
Ez jelentette nem csak a csatornarendszer, a belső burolatok cseréjét, korszerűbb megoldását, hanem egyben olyan kisebb munkálatokra is kiterjedt, mint a belső, esztétikai állagmegőrzés, festés, valamint a szellőztetés teljes körű megoldása is. Ezek a munkálatok sok időt vettek igénybe, hiszen nem egyszerű felújításról volt szó, hanem komoly, nagy energiát és tőkét igénylő átalakításról.
Tudjuk, hogy a DEPO területén nem megoldott a melegkonyhás étkeztetés, éppen ezért az a célunk, hogy ezt az igényt újra, hosszú távon, megfelelő minőségben és elérhető áron biztosítsuk az itt dolgozóknak, valamint a telephelyre betérőknek is.


Új szolgáltatók lévén első feladatunk az volt, hogy olyan környezetet biztosítsunk Önöknek, ahol jól érzik magukat és ahol szívesen ebédelnek, isznak meg egy kávét, vagy éppen töltik el pihenő idejüket.
Amint az első, nagy volumenű munkálatot befejeződtek, azért nyitottuk meg a büfé részleget, hogy amíg az étterem is megnyílik, lehetőségük legyen reggelit vásárolni, vagy akár napközben bekapni néhány falatot, valamint, hogy Önöket újra tájékoztathassuk az étterem leendő nyitásáról.
Fontos számunkra, hogy olyan szolgáltatást, étkezési lehetőséget biztosítsunk Önöknek, mely kielégíti az e téren támasztott igényeiket, illetve, hogy konyhánk, kínálatunk bőséges és egyben tartalmas legyen.

Az étterem megnyitásakor egyrészt a nyári szabadságolások miatt, valamint az igények és ízlések felmérése végett úgynevezett grillkonyhát üzemeletetünk. Ez azt jelenti, hogy kínálatunkban elsősorban frissensültek szerepelnek majd, melyekhez természetesen kínálunk több féle mártást, köretet, salátát, de ugyanúgy megtalálhatóak lesznek az alap- és tartalmas levesek, főzelékek, desszertek. Ez nyílván egy kisebb kínálatot fog képviselni, mint ami a valódi és hosszú távú célunk, de bízunk benne, így is jól lakatjuk Önöket!
Célunk, hogy szakácsunkkal közösen megismerjük az Önök ízvilágát, igényeiket, hogy azután azok alapján tudjuk összeállítani majd, a később hetenve változó, megújuló étlapunkat.

Másik két éttermünkben az a jellemző, hogy a következő heti étlapot az arra igényt tartók emailben kapják meg, de éppúgy megtekinthetik az éttermek weboldalain, illetve az éttermekben lévő szórólap-étlapokon. Önök bármelyik megoldást választják, mi azon leszünk, hogy azok mielőbb eljussanak Önökhöz!
Az aktuális ételkínálatot az ÉTLAP fül alatt láthatják, mely, mint említettük, most még szűkebb kínálattal áll az Önök rendelkezésére.

A korábbi éttermek működése, azok sikeres vezetése, és az évek alatt szerzett tapasztalatok által bízunk abban, hogy itt is sikerül mielőbb kialakítani a jó, otthonos környezetet, valamint elsősorban, hogy a melegétkeztetés folyamatos biztosításával könnyebbé és teljesebbé tehetjük hétköznapjaikat!

Kérjük megértésüket, türelmüket, és egyben kérjük Önöket, ha bármilyen észrevétellel, igénnyel segíteni kívánják munkánkat, akkor azt jelezzék mail címünkön keresztül: depoetterem@gmail.com


Várjuk Önöket szeretettel!